top of page

Microblading

 

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Met een blade/mesje (12 micronaalden op een rij) worden fijne haartjes gepigmenteerd met de haargroeirichting mee in de opperhuid onder lokale huidverdoving 
De microblading hairstrokestechniek is dan ook een speciale permanente make-up techniek die een mooie en "natuurlijke look" geeft aan uw wenkbrauwen.
Er worden als het ware imitatiehaartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in, zodat uw wenkbrauwen er "net" even wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk.

 

 

Voordelen microblading
 

  • Een strakker en veel natuurlijker eindresultaat dan reguliere PMU

  • Elk jaar is het model aan te passen aan uw wensen

  • Altijd mooi natuurlijk gevormde wenkbrauwen (geen dunne/dikke zwarte balkjes)

  • Volume en ronding aangepast aan uw wensen en vorm van het gezicht

  • Creëert een open blik

  • Jonger ogend uiterlijk

  • Maakt wenkbrauw make-up volledig overbodig

  • Investering van 1 keer per jaar om elke dag tijd en moeite te besparen

  • Altijd 's morgens opstaan met mooie wenkbrauwen zonder daar zelf nog iets aan te hoeven doen.
Behandeling

Als u een afspraak heeft gemaakt krijgt u per mail een verplicht toestemmingsformulier waar nazorginstructies en de eventuele risico's in vermeld staan.
Dit formulier kunt u invullen, ondertekenen en meenemen naar uw afspraak.

Eerst word de vorm van de wenkbrauwen gemeten, dan word er getekend.
hierbij wordt rekening gehouden met de vorm van uw gezicht, nadat u tevreden bent en akkoord met het getekende model van de wenkbrauwen gaat de microblading behandeling pas beginnen.

Voor de kleurbepaling van de wenkbrauwen zal worden gekeken naar de huid -en haartint. Bij ons worden organische pigmenten gebruikt van Labina. 

In totaal duurt de behandeling max. 2 1/2 uur ( vormbepaling, tekenen, kleurbepaling, microblading, nazorginstructies )

In de prijs is de nabehandeling/touch up inbegrepen tussen de 6 a  8 weken.
Na ongeveer 1 jaar of langer wordt de touch-up aanbevolen mede afhankelijk van uw huidtype en leefstijl.

Is microblading voor iedereen geschikt?

Nee helaas niet. Er zijn ziekten of aandoeningen waarbij het een minder goed idee is!
Dit geldt o.a. voor: hemofilie, diabetes, chronische huidziekten zoals: eczeem, psoriasis, pathologische wondgenezing, contactallergie, immuunziekten, hart –en vaatziekten.
Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals anti-stollingsmiddelen of bloedverdunners, kan er geen behandeling plaatsvinden, Bij twijfel, neem dan vooraf contact op met de huisarts.

Op vakantie na de behandeling?

Het is niet slim om vlak voor je zonvakantie de pmu te laten zetten, dit omdat de eerste 5 dagen na de behandeling je wenkbrauwen niet in contact mogen komen met zon en chloorwater. Na behandeling wordt aangeraden om niet in contact te komen met direct zonlicht er wordt aangeraden een hoed/cape/zonnebril te dragen, indien u deze voorgeschreven bescherming niet op correcte wijze nakomt zult u een stuk minder lang plezier hebben van de gepigmenteerde wenkbrauwen dan een ander persoon.

Doet de behandeling pijn?

Daarover zijn de meningen sterk verdeeld.
De een vergelijkt het zetten van de hairstrokes met het gevoel tijdens het epileren , de ander vindt het iets pijnlijker.

Garantie 
Op de behandeling die u bij ons ondergaat krijgt u garantie. Indien u bij een ander een behandeling heeft ondergaan en hier een nabehandeling of correctie wilt laten uitvoeren wordt geen garantie verleend op het resultaat.

_DSF0503.jpg
bottom of page